12.05.2005 00:42, Bobo, Komentárov: 0

Ubisoft urobí na E3 2005 rozruch

Ubisoft pre nás chystá už tradične všetko vysokokvalitné hry, z ktorých bude veľká časť prezentovaná na E3, veď čítajte ďalej a uvidíte...

Ubisoft pre nás chystá už tradične všetko vysokokvalitné hry, z ktorých bude veľká časť prezentovaná na E3, veď čítajte ďalej a uvidíte.

Lineup vrátane ukážok dvoch titulov pre konzoly ďalšej generácie

SAN FRANCISCO - 14. APRÍLA 2005 - v tento deň, Ubisoft, jeden z najväčších vydavateľov videohier na svete, oznámil lineup titulov pre Electronic Entertainment Expo (E3), ktorá sa bude konať 18.-20. mája v losangeleskom konferenčnom centre v Los Angeles, Kalifornii. Ubisoft svoje tituly predstaví v stánku číslo 1300 v južnej hale.

Na E3 budú ukázané hry vyvíjané pre konzoly ďalšej generácie. Ukážka Tom Clancy’s Ghost Recon® 3 (pracovný názov) bude demonštrovať niektoré z úžasných kapacít novej konzoly. Ubisoft takisto poskytne záblesk Peter Jackson's King Kong™, ktorý je vyvíjaný na všetky platformy, vrátane ďalšej generácie.

Návštevníci E3 takisto uvidia prvú ukážku AND 1® Streetballu, prvej športovej hry od Ubisoftu, ďalší titul kritikou ocenenej Prince of Persia® licencie a oveľa viac.

Ďalej je kompletný zoznam titulov Ubisoftu, ktoré budú ukázané na E3 2005:

  • AND 1® Streetball [počítačový systém zábavy PlayStation®2]: Zažite ohromujúce pohyby pravých legiend streetballu, alebo si získajte reputáciu vytvorením vlastných unikátnych pohybov a vášho štýlu.
  • Far Cry Instincts™ [Xbox®]: Upravená PC strieľačka o prežitie a obrovský hit roku 2004 pre konzolových hráčov.
  • Heroes of Might & Magic® V [PC]: Legendárna hrdinská hra sa vracia, postavená na vlastnostiach a zásadách pôvodnej ságy, ale s dospelejším fantazijným svetom a bezkonkurenčnou inováciou.
  • 187 Ride or Die™ [PlayStation 2, Xbox]: Zúrivé mestské bojové preteky sa stávajú realitou, keď si chránite váš trávnik.
  • Peter Jackson's King Kong™ [PlayStation 2, Xbox, konzola ďalšej generácie]: Zažite hru, ktorú musíte mať, založenú na filme King Kong od Universal Pictures od víťazného režiséra Academy Award®, Petera Jacksona.
  • Prince of Persia 3® [PlayStation 2, Xbox]: Zmiešanie víťazných elementov z prvých dvoch majstrovských diel pre prínos unikátnych a neočakávaných kombinácií ocenenej licencie.
  • Blazing Angels: Squadrons of WWII (pracovný názov) [Xbox]: Zažite najzlomovejšie a najslávnejšie boje druhej svetovej vojny cez oči veliteľa letky a pilota ace fightera.
  • Tom Clancy's Ghost Recon 3® (pracovný názov) [konzola ďalšej generácie]: Technológia konzoly ďalšej generácie sa stretáva s vojakom budúcnosti pre revolúciu v klasickej strieľačke postavenej na tíme.
  • Tom Clancy's Raibow Six Lockdown™ [PlayStation 2, Xbox]: Kritikou ocenený zážitok viacerých hráčov sa vracia s novými režimami Súperenie a Trvalé tvorenie elity.
  • America's Army®: Rise of a Soldier™ [PlayStation 2, Xbox]: Najautentickejšia vojenská hra doteraz so zapracovaným maximálne skutočným postupom postavy s novým režimom Kariéry (prezentovaným v stane armády Spojených štátov, číslo 1608 v južnej hale.

Za zatvorenými dverami budú ukázané dva ďalšie tituly Ubisoftu:

  • Brothers in Arms Road to Hill 30™: New Chapter (pracovný názov) [PC, Xbox]: Úžasné pokračovanie od Gearbox Software k tomu, čo je už teraz považované za najlepšiu vojenskú akčnú hru z druhej svetovej vojny.
  • Myst® V: End of Ages [PC]: Objasnite nezodpovedané otázky v dychberúcom finále epickej výpravy.

"Ubisoft ukáže návštevníkom úžasné kapacity konzolí ďalšej generácie a potvrdí naše ovládnutie súčasnej technológie cez úžasnú celkovú kvalitu hier prezentovaných v našom stánku," povedal Yves Guillemot, prezident a výkonný riaditeľ Ubisoftu.

Pre viac informácií o Ubisofte prosím navštívte www.ubi.com a http://www.ubisoftgroup.com.

© 2005 Ubisoft Entertainment. Všetky práva vyhradené. Heroes, Heroes of Might and Magic, 187 Ride or Die, Ghost Recon, Ubisoft a logo Ubisoftu sú obchodné značky Ubisoft Entertainment v Spojených štátoch a/alebo iných krajinách.

© 2005 Ubisoft Entertainment. Všetky práva vyhradené. AND 1®, Mix Tape ®, sú obchodné značky AND 1.

© 2005 Ubisoft Entertainment. Všetky práva vyhradené. Založené na Myst® a Riven® vytvorenými Cyan Worlds, a.s. © Cyan Worlds, a.s. Všetky práva vyhradené. Ubisoft, ubi.com a logo Ubisoftu sú obchodné značky Ubisoft Entertainment v Spojených štátoch a/alebo iných krajinách. D'ni(tm), Cyan® a Myst® sú obchodné značky Cyan, a.s. a Cyan Worlds, a.s. používané pod licenciou Ubisoft Entertainment. Vyvíja Cyan Worlds, a.s.

© 2005 Ubisoft Entertainment. Všetky práva vyhradené. © 2005 1C:Maddox Games. © 2005 1C Company. Všetky práva vyhradené.

© 2005 Gearbox Software, LLC. Všetky práva vyhradené. Vydáva a distribuuje Ubisoft Entertainment pod licenciou od Gearbox Software, LLC. Brothers In Arms Road to Hill 30 je obchodná značka Gearbox Software a je používaná pod licenciou. Gearbox Software a logo Gearboxu sú registrované obchodné značky Gearbox Software, LLC.

© 2005 Crytek/Ubisoft Entertainment. Všetky práva vyhradené. Vyvíja Ubisoft Entertainment pod licenciou od Cryteku. Far Cry a Far Cry Instincts sú obchodné značky Ubisoft Entertainment v Spojených štátoch a/alebo iných krajinách.

© 2005 Ubisoft Entertainment. Založené na Prince of Persia® vytvorenej Jordanom Mechnerom. Všetky práva vyhradené.

Prince of Persia je obchodná značka Jordana Mechnera používaná pod licenciou Ubisoft Entertainment.

© 2005 Red Storm Entertainment. Všetky práva vyhradené. Rainbow Six, Rainbow Six Lockdown, Red Storm a logo Red Stormu sú obchodné značky Red Storm Entertainment v Spojených štátoch a/alebo iných krajinách. Red Storm Entertainment, a.s. je spoločnosťou Ubisoft Entertainment. Blazing Angels je obchodná značka Ubisoft Entertainment v Spojených štátoch a/alebo iných krajinách.

© 2005 Ubisoft Entertainment. Všetky práva vyhradené. America’s Army, The Official U.S Army Game a logo U.S. Army sú obchodné značky, alebo registrované obchodné značky armády Spojených štátov v Spojených štátoch a/alebo iných krajinách a sú používané pod licenciou armády Spojených štátov. Rise of a Soldier, Ubisoft a logo Ubisoftu sú obchodné značky Ubisoft Entertainment v Spojených štátoch a/alebo iných krajinách. Vyvíja Secret Level.

© 2005 Ubisoft Entertainment. Všetky práva vyhradené. Film Universal Studios' King Kong © Universal Studios. Licencované Universal Studios Licensing LLLP. Všetky práva vyhradené.

Xbox je obchodnou značkou Microsoft Corporation v Spojených štátoch a/alebo iných krajinách..

"PlayStation" a logo rodiny "PS" sú registrované obchodné značky Sony Computer Entertainment a.s.

O Ubisofte:

Ubisoft je vedúci výrobca, vydavateľ a distribútor produktov interaktívnej zábavy celosvetovo. Je to najrýchlejšie rastúca spoločnosť vo videohernom priemysle a významne narástla cez jej silnú a rôznorodú zostavu produktov a partnerstiev. Ubisoft má kancelárie v 21 krajinách a predajne vo viac ako 50 krajinách po zemeguli. Je zaviazaná donášať spotrebiteľom prenikavé videoherné tituly vysokej kvality. Ubisoft vytvoril výnos 508 miliónov € pre fiškálny rok 2003-2004, so zvýšením 22.5 percenta oproti predchádzajúcemu fiškálnemu roku pri stálom výmennom kurze. Aby ste sa dozvedeli viac, prosím navštívte www.ubisoftgroup.com.


Zdroj: gamesweb

Bobo
viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012