23.04.2005 00:41, Cobra, Komentárov: 0
Buka Entertaiment na E3

Buka Entertaiment na E3

Náš, za socializmu veľký brat Rusko už dávno nie je krajina, kde slovo počítačová hra môžete hľadať len v slovníku cudzích slov. Dôkazom toho je aj várka hier...

Náš, za socializmu veľký brat Rusko už dávno nie je krajina, kde slovo počítačová hra môžete hľadať len v slovníku cudzích slov a stal sa dôstojným konkurentom západu Dôkazom toho je aj várka hier, ktoré ruská spoločnosť Buka Entertaiment chystá na tohtoročnú E3. Tak si ich v krátkosti predstavme.

Pacific Storm - zaujímavá kombinácia realtime stratégie a leteckého simulátora! V hre sa prenesieme do bojísk 2 sv. vojny, konkrétne do bojov medzi USA a Japonskom. Obsiahnuté budú všetky dôležité bitky tej doby.

Hellforces - démonický first person shooter, ktorý má mať na hráča podobný účinok ako atmosféra v Doom3. Teda nič pre slabé nervy. Vašou úlohou bude vykopnúť zadky zombíkov a iných pekelných kreatúr z ulíc amerických miest, zavítate aj do Mexika a svoju cestu ukončíte v samotnom pekle. Tomu sa hovorí výlet:-)

Pathologic - koktail hororu, adventúry, RPG a akčnej hry, takto sa dá charakterizovať tento titul. Vaše mesto napadli tajomné bytosti, ktoré disponujú nadľudskou silou. A vy mate 12 dní na záchranu mesta a teda aj samého seba. K dispozícii budú tri unikátne charaktery, veľa questov, 27 NPC postav a veľké množstvo in-game videí, ktoré dotvárajú atmosféru hry. Atmosféra mesta, ktoré umiera má vraj hráča doslova strhnúť so sebou. Uvidíme...

The Stalin Subway - ďalší fist person shooter, ktorý vás zavedie do Moskvy v 50. rokov minulého storočia, teda do doby, keď Stalin predstavoval vzor dnešným diktátorom. O hre je známe len veľmi málo informácií, vie sa toľko, že veľká časť deja sa bude odohrávať v Moskovskom metre, ktoré je jedno z najkrajších na svete. Atmosféra starej Moskvy vraj bude maximálne realistická. Brrr, nejako ma to neláka, ale hra to môže byť dobrá.

Moscow Rush - závody áut v uliciach Moskvy. Viac sa o hre zatiaľ nevie, akurát autori hry zdôraznili, že spracovanie Moskvy do virtuálnej podoby bude veľmi detailné. Možno nás čaká Driver ala Moskva:-)

Battle Mages: Sign Of Darkness - pokračovanie kombinácie RPG a realtime stratégie. Nové misie, rasy, mapy majú spraviť z hry dokonalý herný zážitok. Prijmime teda pozvánku do fantasy sveta Battle Mages.

Operation: Matriarchy - tak toto bude fakt uletená hra. V ďalekej budúcnosti budete bojovať proti feministickým!!! monštrám, ktoré ovládli svet. Pôjde o ďalší first person shooter, celkovo je na nich Buka akosi zaťažené. Veľa zbraní, nepriateľov, rozmanité misie na veľkých hracích plochách, to všetko nám má hra ponúknuť. Dej hry sa mi zdá riadne pritiahnutý za vlasy, ktovie či scenáristu nekopla múza práve vtedy, keď popíjal povestnú, ruskú vodku:-)

Tak ako vidíte, Buka nezaháľa. Uvidíme však, či kvantita bude spojená aj s kvalitou...


Zdroj: gamesweb

Cobra
viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012