30.01.2013 00:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 4. herného týždňa

Zhrnutie 4. herného týždňa

V minulom týždni debutovali prvé gameplay zábery z Dead Island: Riptide, hlavná expanzia pre open-world RPGčku Dragon’s Dogma poodhalila svoje detaily, predstavila sa Zlatá Edícia populárnej stratégie Total War: Shogun 2, vyšiel aj posledný prídavok pre Max Payne 3.

Pondelok: Unikli zábery z betaverzie SimCity

S príchodom betaverzie budovateľskej stratégie SimCity sa do éteru dostali súvislé gameplay zábery, vďaka ktorým spoznáte užívateľské rozhranie, pričom sa pozriete aj na štýl budovania mesta. Spoločnosť Sony nás potešila informáciou ohľadom demoverzie PS3 exkluzivity menom God of War: Ascension. Podrobnosti vrátane presného dátumu vydania dema nepoznáme, dočkáme sa ho však s najväčšou pravdepodobnosťou vo februári. Fanúšikmi ostro sledovaná HD Trilógia Hitmana sa pripomenula ďalším obrázkami. Hra  DmC: Devil May Cry ako novinka na trhu svojho vydavateľa nesklamala, keďže sa jej podarilo skončiť na prvom predajnom mieste v rámci Veľkej Británie. Pondelok sme ukončili príchodom Tank Battle: North Africa na OS zariadenia.

 

Utorok: Vychádza posledné DLC k Max Payne 3

Od utorka ste si mohli zadovážiť sťahovateľný balík Deathmatch Made in Heaven, ktorý doplní minuloročnú akciu Max Payne 3 o štyri nové multiplayerové režimy. Taliansky Amazon sa postaral o menší rozruch, keď do svojej ponuky zaradil limitovanú edíciu akčnej adventúry The Last of Us. S cenovkou 89,99 EUR by ste mali dostať hru, 30-dňové predplatné služby PlayStation Plus, kovovú fľašu na vodu a potlač s hlavnými postavami pre konzolu PlayStation 3 a taktiež Dualshock. Priaznivci tretieho Mass Effectu sa mohli tešiť z možnosti využitia obľúbeného brnenia N7 aj v Dead Space 3. Musíte však nájsť uložené pozície z ME3. Autori voľne dostupnej App Store aplikácie Temple Run 2 neskrývali potešenie z obrovského úspechu, dosiahnutého len za pár dní. Spoločnosť Paradox Interactive zahájila digitálny predaj ich titulov, túto možnosť doprevádzali zaujímavé zľavy. Štúdio Blizzard zverejnilo parádny filmový trailer k StarCraft II: Heart of the Swarm. Záverom dňa sme vám odporučili pozrieť si šiestu časť Halo 4: Spartan Ops.

 

Streda: Dragon's Dogma: Dark Arisen detaily s novým trailerom

Dávnejšie oznámená expanzia pre Dragon’s Dogma s názvom Dark Arisen konečne odhalila svoje podrobnosti, obdobie vydania a nový trailer. Aliancie z Elder Scrolls Online sa vo filmovom traileri stretli, aby proti sebe viedli krutý boj. Okrem videa však Bethesda sprístupnila aj registračný formulár pre BETA testovanie. Podľa sprístupnených informácií nebude počítačový Dead Space 3 podporovať DirectX 11. Znamená to, že nebude možné zvoliť väčšie rozlíšenie textúr, nakoľko hra bude priamym portom Xbox 360 a PlayStation 3 verzie. Pokiaľ túžite po nových oblekoch do DmC: Devil May Cry, musela vás zaujať novinka o balíku (costume packu), vďaka ktorému si Danteho oblečiete do troch nových šiat. Napokon sme vám sprostredkovali detaily o možnosti vyskúšania Crysis 3 beta multiplayeru.

 

Štvrtok: Prvý gameplay z Dead Island: Riptide

Štúdio Deep Silver vám zaslalo prvé gameplay zábery z Dead Island: Riptide, nástupcu obľúbenej zombie akcie Dead Island. Deväťminútové video približuje jednu z misií, ktorej prechádzanie je doprevádzané komentárom. Bohatú nádielku zo stredy sme doplnili o nové screenshoty z RPG titulu Dragon's Dogma: Dark Arisen. Spoločnosť 505 Games vydala konzolový trailer portu Terraria, ktorý si zatiaľ môžete zahrať len na počítači. Vydavateľ hry BioShock Infinite sa vás snažil nalákať na The Industrial Revolution DLC pack, ktorý získate zadarmo, pokiaľ si titul predobjednáte. Vyšiel aj trailer, približujúci obsah tohto obsahu. A vedeli ste, že zakúpením GoW: Ascension získate aj demo The Last of Us?

 

Piatok a víkend: Total War: Shogun 2 vyjde v Zlatej Edícii

Sega s potešením oznámila Total War: Shogun 2 Gold Edition. V tomto Zlatom balíčku budú okrem originálnej hry pribalené dva datadisky - Rise of The Samurai a Fall of The Samurai, pričom verzia určená pre starý kontinent poskytne navyše kompletný sťahovateľný obsah okrem DLC Blood Pack. Edícia sa na trhu objaví začiatkom marca. Nenápadná mafiánska stratégia Omerta: City of Gangsters vychádza prvého februára, preto sa Kalypso Media postaral o zverejnenie demoverzie, v ktorej si vyskúšate taktické boje a plánovanie lúpeže. Opäť sa pripomenuli dlho vyvíjaní Aliens: Colonial Marines. Prvá časť očakávaného trojdielneho DLC pre Assassin's Creed 3 s názvom The Tyranny of King Washington nesie označenie The Infamy. Čo bude jeho predmetom a kedy uzrie svetlo sveta sa už dozviete v tejto správe.

Každý hráč, ktorý si zakúpi európsku verziu Metal Gear Rising: Revengeance automaticky získa aj kód odomykajúci Cyborg Ninja skin. Oficiálne sa predstavil obsah špeciálnej edície pre akčný titul Splinter Cell: Blacklist. Jej súčasťou bude aj model lietadla na diaľkové ovládanie, samozrejme si za ňu aj patrične zaplatíte, teda pokiaľ vôbec bude k dispozícii aj v Európe. Logitech oznámil ukončenie výroby niektorých produktov vrátane konzolových periférií. Chce sa ďalej zamerať výlučne na výrobu počítačového príslušenstva.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 8.3 / 10
(Hodnotení: 3)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012