09.03.2005 00:40, Asuka, Komentárov: 0

Pursuit Force - PSP hra

Spoločnosť Sony Computer Entertainment Europe s radosťou oznamuje nadchádzajúce uvedenie titulu Pursuit Force, akčnej dobrodružnej hry, ktorá spája možnosti jazdenia a boja do jedného skvelého herného zážitku pre PSP™. Za vývojom stojí spoločnosť Bigbig Studios, nový vývojársky tím, ktorý dal dokopy niekoľko výrazných kreatívnych talentov herného priemyslu. Pursuit Force sleduje nešťastné dobrodružstvá policajného zelenáča pri jeho honbe za kriminálnymi gangmi po celom fiktívnom štáte Amerika. #picn1# Celé PREVIEW najdete TU.

Spoločnosť Sony Computer Entertainment Europe s radosťou oznamuje nadchádzajúce uvedenie titulu Pursuit Force, akčnej dobrodružnej hry, ktorá spája možnosti jazdenia a boja do jedného skvelého herného zážitku pre PSP™. Za vývojom stojí spoločnosť Bigbig Studios, nový vývojársky tím, ktorý dal dokopy niekoľko výrazných kreatívnych talentov herného priemyslu. Pursuit Force sleduje nešťastné dobrodružstvá policajného zelenáča pri jeho honbe za kriminálnymi gangmi po celom fiktívnom štáte Amerika.

#picn1#

V hre ste mladý arogantný pouličný policajt, ktorý má za úlohu pohnať k spravodlivosti päť najväčších smutne preslávených gangov Hlavného mesta, vrátane ‘The Killer 66’, nebezpečného gangu pôvodom z východu – asi najväčšej hrozby bezpečnosti celého štátu! Asistuje vám prchký šéf jednotky Pursuit Force, ktorý všetko robí rád podľa pravidiel, a tak sa s ním ocitnete na veľmi rýchlej a adrenalínovej naháňačke na 400 km ulíc, ciest a off-road tratí v boji za oslobodenie štátu od kriminálnikov.

Pursuit Force obsahuje viac ako 30 akčných prípadov, zasadených do piatich rôznych dištriktov, z ktorých každý je inak nebezpečný a má svoje skryté hrozby. Hráč musí zvládnuť unikátnu schopnosť preskakovania z vozidla na vozidlo a to počas naháňačiek vo vysokej rýchlosti, neraz prevyšujúcej aj 150 míľ za hodinu.

Pripravte sa na boj zblízka s členmi gangov na pohybujúcich sa vozidlách, budete sa uhýbať guľkám a prekonávať prírodné zákony gravitácie, aby ste počas tej šialenej jazdy nespadli – a to všetko v honbe za spravodlivosťou!

Pursuit Force je predurčená na znovuobjavenie akčného jazdeckého žánru a má k nám prísť na jeseň roku 2005.

Charakteristika postavy - Šéf

Prchký policajt zo ‘starej školy’, šéf skupiny Pursuit Force začal svoju kariéru na drsných uliciach Hlavného mesta. Postup bol tvrdý a trval dlho. Začínal ako radový policajt a cez povýšenia sa prepracovával vyššie a vyššie až sa nakoniec stal šéfom polície celého Hlavného mesta. Čo mu chýbalo od prírody to nahrádzal oddanosťou práci, takže sa vždy naštve na policajtov, ktorí nepracujú tak tvrdo ako by podľa neho mali. Počas šiestich rokov jeho šéfovania sa mu úspešne podarilo znížiť večne zvyšujúcu sa úroveň kriminality. V poslednej dobe však kriminalita rastie exponenciálne a pozornosť starostu sa teraz upriamila na šéfa.

Na začiatku šéf veľmi jasne vysvetlil starostovi, že polícia Hlavného mesta jednoducho nie je vybavená tak, aby mohla čeliť tomuto novému náporu kriminality a že na boj proti týmto zloduchom bude potrebné previesť plnú reštrukturalizáciu práva. Avšak starosta promptne odmietol schváliť akýkoľvek zo šéfových návrhov jednoducho preto, že by to daňových poplatníkov stálo príliš veľa peňazí.

Toto šéfa poriadne vytočilo. Všetky tie roky ochraňovania civilistov a starania sa o pokoj Hlavného mesta sa odrazu zdali úplne zbytočné. Jedine politici dokážu dať cenovku na ľudský život. Šéf zúfalo potreboval riešenie a to veľmi rýchlo. Poradcovia starostu šikovne odviedli všetku pozornosť od starostu a previedli ju na samotné policajné sily. Hneď na to médiá začali zúrivo predpovedať šéfovi polície stratu zamestnania.

Šéfovi bolo jasné, že musí na kriminálnikov tvrdo udrieť – oheň opätovať ohňom. Stávajúca policajná skupina Police Force nemala potrebné vybavenie, tréning a čo je najdôležitejšie, štátne právo bolo príliš obmedzujúce na to, aby sa mohlo proti zločincom tvrdo zakročiť. Šéfov plán bol zrazu úplne jednoduchý. Zvýšiť flexibilitu štátneho práva, zlepšiť prístup ku najmodernejšiemu vládnemu vybaveniu a získať možnosť vybrať jedinečných policajtov - šéf by vytvoril jedinečnú Policajnú divíziu, ktorá by zaútočila priamo v srdci kriminálnych živlov. Táto divízia by bola nemilosrdná ako zločinci, proti ktorým by bojovala, divízia, v ktorej účel svätí prostriedky, divízia, ktorá by útočila hlboko v srdci kriminálneho podsvetia. Divízia s názvom Pursuit Force.

Charakteristika postáv – The Killer 66

Pôvodom z ďalekého východu sú Killer 66 americkou divíziou hlavnej skupiny ‘The 66’. Skupina je v súčasnosti globálne organizovaná a má svoje divízie v Rusku, Európe ako aj v Spojených Štátoch Amerických. Korene tejto hrôzostrašnej skupiny siahajú až do 12. storočia, kedy bola armádou nájomných žoldnierov. Odvtedy sa Killer 66 vyvinula a vykonáva svoju činnosť kde to je len trochu možné a za akúkoľvek cenu. Nazvať tento gang brutálnym, to by bolo podceňovanie, sú veľmi oddaní a verní a nedovolia nikomu a ničomu, aby sa postavilo do cesty ich zámerom.

Gang sa ešte len nedávno prisťahoval do Hlavného mesta, no už má obrovský vplyv. Špecializujú sa na distribúciu drog a kradnutie áut, pričom boli zatiahnutí do krvavých pouličných bojov s inými gangmi. Ide tu predsa o ovládnutie celého mesta!

Skupina Killer 66 využíva super rýchle GT autá a motorky, ktoré sú pomaľované vo farbách gangu. Tieto dopravné prostriedky sú obrnené a extrémne rýchle, čo znemožňuje ich sledovanie alebo zničenie. Gang nemá zľutovanie so životmi civilov a s ich majetkom, čo je zrejme ich najhoršia vlastnosť.

Tajní agenti a diaľničná polícia oznámili, že videli obrovské obrnené vozidlo, vyzbrojené riadnym arzenálom, ktoré ničí rady policajtov. Tieto správy však nie sú oficiálne potvrdené. Neoficiálne kolujú domnienky, že to je vozidlo samotného šéfa gangu.

Tento gang je pravdepodobne jednou z najväčších hrozieb bezpečnosti celého štátu.

Boss skupiny ‘Killer 66’ - Hiro Arakawa

Táto postava je najsilnejším bossom gangu ‘The 66’ mimo územia ďalekého východu. Vypracoval sa na vrchol vo svojej domácej krajine, pričom zničil každého čo sa mu postavil do jeho cesty na vrchol. Členovia jeho gangu sa ho boja a on je mozgom celej operácie globálnej expanzie kriminálnej činnosti. Je tradicionalista a preto nemá žiadne zľutovanie s tými čo sa mu snažia zabrániť v plnení jeho plánov, alebo s tými, ktorí si neplnia dané povinnosti. Hiro je nielen mozog celej skupiny Killer 66; ale je aj veľmi nepríjemný protivník v boji.

Poručík ‘Killer 66’ - Sudeko

Bossova pravá ruka. Sudekov otec bol tiež členom gangu ‘The 66’ a Sudeko vo veľmi mladom veku počas policajnej razie v dome jeho rodičov osirel. Vychoval ho Arakawa a samotná ‘The 66’. V mladosti trénoval bojové umenia a moderné štýly boja. V jeho psychike zostala zakorenená nenávisť k polícii, ktorá bola ďalej podporovaná gangom a tak sa v 13 rokoch stal zabijakom skupiny ‘The 66’. Smutné je, že v tom vynikal a bol najlepší. Vyžíva sa hlavne vo vraždách policajných dôstojníkov a je hrdý na svoju prácu. Je to smrť rozsievajúci muž, ktorý nikdy nestráca chuť vraždiť.

Charakteristika postavy – Poliš

Hlavnou postavou Pursuit Force je mladý, drzý, sebaistý a surový poliš. Náš hrdina, narodený v Hlavnom Meste je jediným synom ovdoveného zamestnanca oceliarní, ktorému skupina výtržníkov zabila manželku pri lúpeži v obchode s liehovinami. Táto tragická udalosť úplne zmenila malému chlapcovi život. Keďže ho vylúčili z takmer každej školy, jeho otec nemal inú možnosť, než poslať ho do všeobecne známej Policajnej akadémie Hlavného mesta.

Hoci akadémia neskrotila jeho vzdorovitú povahu, podarilo sa jej usmerniť jeho zúrivosť, čo chlapcovi vyformovalo charakter a pomohlo vyniknúť vo všetkých oblastiach. Po tom, čo vyštudoval s vyznamenaním, dal sa k Policajnému zboru Hlavného mesta, kde veľmi rýchlo dosahoval čoraz vyššiu hodnosť. Tu sa na každý prípad zameriaval svojím typicky agresívnym spôsobom, pričom mu bolo absolútne jedno akou metódou ulovil svoju zločineckú korisť.

Poliš si svojimi schopnosťami a agresivitou nakoniec získal jedinečnú reputáciu a silný, desivý rešpekt zo strany podsvetia. Na druhej strane, jeho extrémne metódy, akými docieľoval to, čo chcel a finančné straty spôsobené škodami prilákali pozornosť vysokých mestských politikov. A tak skončil Polišov spis na stole šéfa polície na disciplinárne riešenie.

V tom čase mal šéf polície Hlavného mesta niekoľko vlastných naliehavých problémov. Úroveň kriminality sa hrôzostrašnou rýchlosťou zvyšovala, zločinci zakladali mocné gangy a pokúšali sa získať vládu nad celým štátom. Túto novú oblasť aktivity zločincov akoby nebolo možné zastaviť a šéf rýchlo zistil, že jeho doterajší policajný zbor jednoducho nie je pripravený na to, aby si s touto vlnou kriminality poradil. Na boj s takýmto druhom zločinu bolo treba nový druh policajta, policajta s vynikajúcimi schopnosťami, policajta čo nepozná strach, tvrdého policajta ale predovšetkým absolútne dôveryhodného policajta. Šéf si bol istý, že jeho nový “Pursuit Force” sa osvedčí. Náhodou mal na stole spis toho pravého chlapíka pre takúto prácu.

#tab#


Zdroj: gamesweb

Asuka
viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012