15.01.2013 18:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 2. herného týždňa

Zhrnutie 2. herného týždňa

Activision potvrdil prvý DLC balík pre Call of Duty: Black Ops II, seriál Sedem divov Crysis 3 pokračoval treťou časťou, predstavili sme vám multiplayer Tomb Raidera, nechýbal ani sľubovaný trailer k Cyberpunk 2077 a v neposlednom rade sa EA pochlapila limitovanou edíciou Dev-Team, určenou pre Dead Space 3.

Pondelok: Pohľad na užívateľské rozhranie CoH 2

V súvislosti s mimoriadne úspešným prvým dielom nás zaujíma každučký detaily, týkajúci sa pokračovania vojenskej stratégie Company of Heroes. Najnovšie nám autori prostredníctvom nového obrázka ukázali, ako by malo vyzerať užívateľské rozhranie tejto hry. Môžete si pritom všimnúť hneď niekoľko zmien oproti jednotke. Najnovší ročník známeho futbalového simulátoru FIFA sa znova tešil z prvého umiestnenia v rámci predajnej štatistky vo Veľkej Británii. Favorit Far Cry 3 sa musel uskromniť z druhej priečky. Záverom dňa nám istý fanúšik predostrel množstvo vskutku vydarených obrázkov, ktoré zobrazujú sériu Assassin's Creed v čínskom štýle. Možno si z toho zoberú inšpiráciu aj samotný tvorcovia hry.

 

Utorok: Dead Space 3 a Kinectu to očividne spolu sekne

O kooperácii v treťom Dead Space 3 sme vás informovali ešte v decembri minulého roka. Prostredníctvom Kinectu v Xbox 360 verzii budete môcť ovládať viacero funkcií pomocou hlasu. Pokiaľ sa chcete o tejto vymoženosti dozvedieť viac, pozrite si priložené video. Výborne hodnotený XCOM: Enemy Unknown sa dočkal nového vylepšenia. Ide o riziká a výzvy, ktoré autori nestihli pridať do pôvodnej hry. Zatiaľ je obsah dostupný len pre PC, onedlho ho však budú mať k dispozícii aj hráči na PS3 a Xbox 360. A teraz to najlepšie, prídavok je úplne zadarmo!

 

Streda: DLC Black Ops 2 Revolution oficiálne

Špekulácie okolo prvého dodatočného balíka pre najnovší Call of Duty boli nakoniec pravdivé. Spoločnosť Activision sa totižto osobne postarala o oficiálne oznámenie DLC pre FPS titul Call of Duty: Black Ops II, ktoré ponesie názov Revolution. Do hry vám pridá nielen niekoľko multiplayerových máp vrátane jednej zombie mapy, ale aj novú zbraň Peacekeeper SMG či úplne nový zombie mód s označením Turned. O zaujímavo vyzerajúcej akčnej adventúre Remember Me sme už dlhšiu dobu nič nepočuli. Tento stav však napravili zbrusu nové zábery, v ktorých sa Nilinprechádza“ ulicami futuristického Paríža. Predstavil sa aj nový boss. Čo nevidieť vychádza očakávaný BioShock Infinite, pri tejto príležitosti nám vývojári z Irrational Games poskytli štvoricu nových screenshotov. Titul Tomb Raider sa musí podrobiť aktuálnym trendom, ktoré určuje trh. Hra tak bude disponovať multiplayerom, ktorý bol predstavený v najnovšom vývojárskom denníku.

 

Štvrtok: Sedem divov Crysis 3 – tretia časť

Objavila sa nová epizóda Siedmich divov Crysis 3 s názvom Príčina a následok. V nej Prorok používa kombináciu možností svojho nanoobleku a smrtiacich zbraní, aby zaútočil na vojakov CELL, ktorí chránia okolie bývalého finančného úradu. Štúdio Maxis predstavilo intro pokračovania budovateľskej stratégie SimCity. V ukážke je vidieť letecký pohľad na región, zaujímavosťou je odhalenie vesmírneho centra, jedného z veľkých diel, ktoré budete môcť postaviť. Minulý štvrtok sme na web pridali aj informácie o DLC pre Assassin's Creed 3. Bude sa volať Battle Hardened, pričom do multiplayerovej zložky pridá tri nové mapy a tri postavy. Zistili sme, že FPS akcia The Walking Dead: Survival Instinct vyjde už v marci tohto roku, čo je skôr ako sa pôvodne plánovalo. V tento deň ste mali príležitosť stiahnuť si demoverziu Iron Sky: Invasion.

 

Piatok a víkend: Cyberpunk 2077 s prvým trailerom

V piatok ste mohli zhliadnuť prvý trailer k futuristickej RPGčke Cyberpunk 2077, ktorej príbeh sa odohráva v zlých dobách, zapríčinených modernými technológiami. Gearbox Software sa pochválil úľom votrelcov v Aliens: Colonial Marines. Súčasťou uverejnenej ukážky ku Cyberpunk 2077 bola aj tajná správa, obsahujúca množstvo zaujímavého čítania. Nás najviac zaujala časť s oznámením novej hry s otvoreným svetom a intenzívnym príbehom. Všetky indície ukazujú na Zaklínača 3. Známa cosplayerka sa prezliekla za indiánskeho hrdinu Connora. Jej outfit je však mierne upravený tak, aby potešil mužské oko.

V nedeľu sa spoločnosť Electronic Arts postarala o oznámenie dlho utajovanej limitovanej edície Dead Space 3 Dev-Team. Obsah tejto bohatej limitky by si nemal nechať ujsť žiaden fanúšik série. Napokon sme zistili, že Warner Bros. zaregistroval 15 domén s označením "Arkham". Môžeme tak špekulovať, či ide o chystaný film alebo tretí diel hernej série.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 9 / 10
(Hodnotení: 2)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012