22.11.2012 12:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 46. herného týždňa

Zhrnutie 46. herného týždňa

V štyridsiatom šiestom hernom týždni jasne dominoval druhý trailer akčnej adventúry GTA V, vyšlo nové Call of Duty, mohli ste vyskúšať demo NfS: Most Wanted a dozvedieť sa, kedy presne vyjde StarCraft II: Heart of the Swarm.

Pondelok: Množstvo nových GTA V obrázkov

Akékoľvek nové obrázky či informácie o Grand Theft Auto V sú tak očakávané, že sa musia stať automaticky udalosťou dňa. Inak tomu nebolo ani v pondelok, ktorý ukončil veľký počet ďalších screenshotov z hry, opäť približujúcich viacero zaujímavých momentov. Nepohrdli sme ani novou várkou pohľadníc zo sveta Dead Space 3. Obrázkov bolo v tomto prípade len šesť, no potrebným hororovým nádychom nešetrili. Nasledovala najnovšia štatistika predajov hier z Veľkej Británie, kde titul Halo 4 odsunul predošlého víťaza Assassin's Creed 3 na druhú pozíciu. Napokon ste mohli nazrieť na minulosť Agenta 47, ktorého môžeme stretnúť v Hitman: Absolution.

 

Utorok: Práce na ďalšom Mass Effect titule už začali

Ak ste s radosťou hrami trilógiu Mass Effect, istotne vás poteší správa o novej časti, ktorá sa už začína pripravovať. Veľa informácií nepoznáme, vieme však, že hru bude poháňať iný engine, konkrétne pôjde o známy FrostBite 2, zmenami prejde aj vývojársky tím, o aký presne ide sa dočítate v príslušnej novinke. Fanúšikov rýchlych áut, arkádových závodov a série Need For Speed mohlo potešiť uvoľnenie demoverzie novej časti s názvom Most Wanted. Užívatelia, netrpezlivo čakajúci na StarCraft 2: Heart of the Swarm sa dozvedeli jeho dátum vydania. Správa bola oznámená oficiálne.

 

Streda: Druhý trailer ku Grand Theft Auto V

Štrnásteho novembra nám Rockstar poskytol netrpezlivo očakávaný trailer z GTA 5 s poradovým číslom dva. FPSku Call of Duty: Black Ops II otestovalo viacero recenzentov, pričom hodnotenia hry dopadli veľmi dobre, ako ste sa mohli presvedčiť z veľkého počtu vydaných recenzií. Na oficiálnom blogu hry Tomb Raider sa objavili informácie a obrázky z niekoľkých zberateľských edícií. Jedna je určená pre americký trh, dve pre európsky, kde navyše bude dostupná aj Survival edícia. Informovali sme vás aj o PS Vita aktualizácii, ktorá s verziou 2.00 prinesie službu PlayStation Plus. Aké možnosti to so sebou prináša nájdete v novinke. Záverom dňa sme prostredníctvom videa predstavili zberateľskú edíciu hry Bioshock: Infinite, obsahujúcu kvalitnú sošku a množstvo drobností.

 

Štvrtok: Zahrajte si Lara Croft and the Guardian of Light zadarmo

Každý obľúbenec hier zadarmo (čo je asi každý) si prišiel na svoje, pretože spoločnosť Square Enix na webe sprístupnila hru Lara Croft and the Guardian of Light, ktorú si môžete vo svojom prehliadači zahrať zadarmo. Crytek nám poskytol niekoľkominútovú gameplay ukážku zo singleplayeru titulu Crysis 3. Napokon sme na nových obrázkoch z Grand Theft Auto V mohli vidieť tri ďalšie dobre vyzerajúce zábery.

 

Piatok: Halo 4 Spartan Ops

Posledný pracovný deň minulého týždňa nám v galérii pribudla prvá a druhá epizóda minifilmovej série Spartan Ops k hre Halo 4. Obe nájdete v našej galérii, kde sa okrem týchto videí nachádzajú aj všetky ostatné.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012