19.02.2012 16:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Náradíčko v štýle Mass Effectu 3

Náradíčko v štýle Mass Effectu 3

Predstavuje vám oficiálne pochúťky pre ozajstných ME maškrtníkov.

BioWare a Electronic Arts, dvojica veľmi dobre známych podnikov sa spojila s Razerom, svetovým lídrom v oblasti vysokovýkonného herného hardvéru, za účelom vytvorenia slušného počtu zariadení a vymožeností, ktoré sú určené špeciálne pre fanúšikov netrpezlivo očakávanej akčnej RPGčky Mass Effect 3. Stúpenci tejto série, ktorí by radi mali konkurenčnú výhodu v epickej bitke za záchranu galaxie, si budú môcť vybrať s nasledovných zariadení a vecičiek. V nastávajúcich riadkoch sa teda pozrieme na ergonomickú myš Imperator, mechanickú klávesnicu BlackWidow Ultimate, obojstrannú podložku pod myš menom Vespula, Xbox 360 ovládač Onza Tournament Edition, Xbox 360 headset (5.1) Chimaera, puzdro pre iPhone 4 a aj na tašku s motívom hry, určenú pre laptop.

 

Myš Mass Effect 3 Razer Imperator

Prvým kúskom na možné Razerzone predobjednanie je ergonomický hlodavec Razer Imperator Mass Effect 3 Edition, ktorý má naplánovanú celosvetovú dostupnosť na tohtoročný marec. Cena tohto modelu je 79,99 €.

Poďme sa pozrieť, čo presne za túto sumu dostaneme. Ako ste sa mohli dočítať vyššie, táto herná myš disponuje ergonomickým pravorukým designom, vyniká však aj vytvarovaným výklenkom pre palec s pogumovaným povrchom pre väčšiu kontrolu alebo napríklad aj zabudovanou pamäťou Razer Synapse či 4G Dual Sensorom s rozlíšením 6400 dpi. Maximálna rýchlosť zamerania je pritom 200 palcov za sekundu, zrýchlenie činí hodnote 50g. Nechýbajú nastaviteľné postranné tlačidlá a ponúka sedem nezávisle programovateľných Hyperesponse tlačidiel. Poteší aj nastavenie citlivosti za behu. Jej približná veľkosť v milimetroch je 123(dĺžka) x 71(šírka) x 42(výška).

 

Klávesnica Mass Effect 3 Razer BlackWidow Ultimate

Ďalšou tematicky ladenou perifériou sa stáva mechanická a plne podsvietená klávesnica, pomáhajúca v ostrých misiách veliteľovi Shepardovi. Aj tento model má nastavenú rovnakú dostupnosť, príde pod cenovkou 139,99 €.

Aké vlastnosti poskytuje Razer BlackWidow Mass Effect 3 Edition? Dávame do pozornosti kompletné mechanické klávesy s 50g ovládacou silou, podsvietenie kláves na piatich úrovniach osvetlenia, 1000 Hz Ultrapolling / 1 ms dobu odozvy, poslúžia aj programovateľné tlačidlá  s on-the-fly makro záznamom, no a niektorí hráči sa potešia možnosti herného módu deaktivácie Windows kláves. Ďalšie vlastnosti tvorí 10 prispôsobiteľných softvérových profilov s on-the-fly prepínaním, 5 ďalších makro kláves, nechýbajú samozrejme ani multimediálne klávesy. Je prítomný spletený kábel, Audio-Out / Mic-In Jacks a USB port. Približná veľkosť (v mm) je 475(dĺžka) x 171(šírka) x 30(výška), váži 1,5 kg.

 

Podložka pod myš Mass Effect 3 Razer Vespula

K už zmienenej myši by sa hodila aj poriadna obojstranná podložka menom Vespula, zlepšujúca rýchlosť a reakcie, ktoré sú nevyhnutné pri včasnom zásahu proti nepriateľom. Ak sa vám zapáči, môže byť vaša za 34,99 €.

Razer Vespula Mass Effect 3 Edition je profesionálna herná podložka, ktorá disponuje dvoma druhmi povrchov. Prvý „SPEED“ je vyvinutý pre rýchlejšie pohyby myši, „CONTROL“ zase využijete pri situáciách, kedy je nevyhnutná presnosť pohybu. Zaujímavosťou v tomto prípade určite je aj gélová opierka zápästia, zabezpečujúca maximálne pohodlie. Výhodou je, že sa nešmýka po stole, neleskne sa a je odolná proti odratiu. Jej približná veľkosť je 320 mm(dĺžka) x 260 mm(šírka) x 20 mm(výška), hmotnosť je cirka 332 gramov. Dostupnosť je rovnaká ako v predošlých prípadoch.

 

 

Xbox 360 ovládač Mass Effect 3 Onza Tournament Edition

Herný ovládač Onza TE Mass Effect 3 Edition vám poskytne obrovskú konkurenčnú výhodu na bojisku vďaka nastaviteľnému odporu na oboch analógových páčkach a dvom programovateľným multifunkčným tlačidlám (MFB). K dokonalému zážitku prispeje presný D-Pad, nekĺzavý pogumovaný povrch a štyri podsvietené Hyperesponse akčné tlačidlá. Disponuje USB konektorom a ľahkým káblom. Tento ovládač je kompatibilný aj s PC, jeho cena je 59,99 €. Pokiaľ po ňom túžite, navštívte stránky Razerzone.com alebo si počkajte do marca 2012, kedy sa dočká globálneho uvoľnenia.

 

Xbox 360 headset Mass Effect 3 Razer Chimaera

Ak bažíte po vernom zvukovom zážitku, sústreďte svoj zrak na tieto pozoruhodné slúchadlá Razer Chimaera 5.1 Mass Effect 3 Edition, ktoré sľubujú dokonale spracovaný zvuk pri zachovaní ako Xbox 360, tak aj PC kompatibility. Tento headset má oznámenú trhovú dostupnosť na marec a prípadní záujemcovia by si mali prichystať 209,99 €.

Jedná sa o bezdrôtový headset so Circumaurálnym prevedením, 50 mm meničmi a tlačidlami pre ovládanie hlasitosti a mikrofónu. Má 3 prednastavené EQ a odnímateľný 2,5 mm mikrofónový kábel. Rozmery sú nasledovné: 200 mm(šírka) x 204 mm(výška) x 88 mm(hĺbka), približná hmotnosť vrátane batérií je 369 g. Slúchadlá dostali do vienka rádiovú frekvenciu 5,8 GHz, funkcie ako Dolby Headphone/Dolby Pro Logic II/Dolby Digital, 10 m dosah, frekvenčný rozsah 20 – 20 000 Hz, 32 ohmovú impedanciu, citlivosť (@ 1kHz, 1V/Pa) 105 dB +/- 2 dB a 50 mm meniče s neodymovými magnetmi. Čo sa týka batérií, sú použité 2 AAA batérie s osemhodinovou výdržou, pričom čas nabíjania je trojhodinový. Mikrofón ponúka frekvenčný rozsah 130 - 10 000 Hz, citlivosť (@ 1kHz, 1V/Pa) -42 +/- 2 dB, odstup signálu od šumu > 55 dB, smerovanie je jednosmerné.

 

Puzdro pre iPhone 4/4S a Mass Effect 3 brašňa Messenger od Razeru

Ak máte 25 € nazvyš, môžete si spraviť radosť tým, že svojmu iPhonu 4 doprajete novučičký ochranný kryt. Jeho dizajn je inšpirovaný samotnou hrou, pričom poskytuje robustnú silikónovú ochranu pre vaše obľúbené zariadenie a pomocou pogumovaného povrchu ponúka lepšie uchopenie.

Poslednou predstavenou vecičkou je taška pre herný notebook, konštruovaná s odolnosťou proti roztrhnutiu a poveternostným vplyvom, ale treba pritom poznamenať, že disponuje i vnútornou TPU vodeodolnou výstelkou. Obsahuje jeden ramenný popruh pre zabezpečenie väčšej mobility. Priestor tejto brašne je vstavaný až pre 15" notebooky, herné periférie a prenosné gaming zariadenia. Za predpokladu, že vaše srdce po nej piští, budete potrebovať 79,99 €. Na trhu sa objaví spolu s iPhone 4 puzdrom počas marca 2012.

Viac informácií o všetkých týchto produktoch nájdete priamo na razerzone stránkach.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 9.7 / 10
(Hodnotení: 7)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012