11.01.2012 20:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Bohatá nádielka produktov od Thermaltake na CES 2012

Bohatá nádielka produktov od Thermaltake na CES 2012

Thermaltake a jeho dve divízie vyvalili na svojich fanúšikov niekoľko zaujímavých produktov. A boli medzi nimi aj herné, čo sme si nemohli nechať ujsť!

Aj napriek obrovskej konkurencii sa Thermaltake snaží neustále dodávať na trh nové zaujímavé riešenia pre všetkých užívateľov na celom svete. Tento rok spoločnosť opäť zavítala na Consumer Electronics Show (CES), kde nielen ona (Thermaltake), ale aj jej dve divízie, presnejšie Tt eSPORTS, a LUXA2 prezentovali návštevníkom svoje nové produkty. Značka LUXA2 nás momentálne nebude zaujímať, jedná sa predsa len o neherné výrobky.

Od Thermaltake vyberáme tieto dva napájacie zdroje:

Toughpower XT 1275W Platinum Snow Edition a Toughpower Grand 700W Platinum Snow Edition. To sú dva novo oznámené PC zdroje s „požehnaním“ 80Plus Platinum, pričom sú oba modulárne a káble majú opletené nabielo. Podporujú 4-way SLI a 4-way CrossfireX.

Navyše sú vybavené S.P.T (Standby/ Power good signal/ Temperature) LED indikátorom, osobitne navrhnutým pre overenie stavu PSU Toughpower XT. Chladenie potom zaistí vstavaný 14 cm ventilátor s dvojicou guličkových ložísk a tromi režimami Smart Fan Control systému (bezventilátorový režim, tichý režim a režim chladenia), automaticky detekujúcimi teplotu s úpravou rýchlosti ventilátora.

 

Herná divízia tejto spoločnosti predstavila:

Tt eSPORTS prináša na pulty obchodov profesionálne herné produkty a presne to isté sa od nej dalo čakať aj na výstave CES. Okrem slúchadiel s mikrofónom zo série DRACCO, ktoré sľubujú skvelý zvuk, úžasné basy, a čo je najdôležitejšie – vyzerajú naozaj zaujímavo, boli ukázané dve myši s označeniami SAPHIRATHERON. Aj toto sú produkty vyrobené presne pre potreby hráčov s cieľom zanechať čo najlepší herný zážitok. Žeby ideálne riešenie pre priaznivcov StarCraftu 2?

Pozornosť si určite právom zaslúži aj pro-gaming klávesnica CHALLENGER Illuminated, zaraďujúca sa do rodiny CHALLENGER. Ako už z jej názvu vyplýva, je osvetlená vizuálnym efektom, ktorý zvyšuje realistickú hernú atmosféru. Potešila i informácia o klávesniciach Tt eSPORTS MEKA, teda modeloch MEKA G1 a MEKA G-Unit, ktoré budú na žiadosť fanúšikov upravené do bieleho prevedenia COMBAT WHITE.

V kategórii príslušenstva dominovala zvuková karta menom BAHAMUT, prinášajúca „revolúciu vo svete zvuku“, ktorý má byť posunutý do úplne novej úrovne. Ide o externú zvukovú kartu, majúcu za úlohu zlepšiť nielen zvukové kvality s výkonom basov a krištáľovú čistotu po pripojení mikrofónu, ale tiež aj herný zážitok. Vyniká ľahkosťou prenášania a jednoduchou inštaláciou.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012