20.12.2011 00:00, Under4, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 50. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 50. týždňa v hernom svete

Tento rok sa nám pomaly blíži do cieľovej pasáže, ale zatiaľ na jeho úplnú hernú uzávierku ani len nemyslíme. Veď, čože je to päťdesiatka? Veru, päťdesiaty týždeň ešte nebol tým posledným.

Nedočkali sme sa žiadnych extra dychvyrážajúcich správ (teda česť výnimkám), ale aj napriek tomu by ste si jeho zhrnutie nemali nechať ujsť. Najprv sa nám herný motor CryEngine 3 ukázal v parádnom svetle, s druhou správou sme sa pozreli na prvé screenshoty a detaily z Command & Conquer: Generals 2, nasledoval teasing pokračovania Batmana, AMD priniesol CAP3 pre Catalyst 11.11, The Elder Scrolls V: Skyrim si vybojoval prvú priečku v predajnosti, predstavil sa skvelý japonský trailer k sci-fi akcii Binary Domain a dorazil aj titul Darksiders 2 s mimoriadne atmosférickou ukážkou.

Úvod druhého dňa v poradí vnukol akúsi nádej na pokračovanie vo vývoji Stalkera 2, Uncharted: Golden Abyss uverejnil svoj nový gameplay, na verejnosť unikla pohnutá minulosť Metal Gear Risingu, Alan Wake nám dal nádej na možné PC vydanie (ktoré sa neskôr potvrdilo, no nepredbiehajme), správa o tom, že ďalší Dirt je v príprave rozhodne nesklamala, dodali sme i výborné video k Final Fantasy XIII-2, nakoniec sa nám novým trailerom pripomenula FPSka Sniper Elite V2.

Streda najskôr ponúkla rozšírenú VGA ukážku z Metal Gear Rising, pozreli sme sa na budúcnosť onlinovky SW: The Old Republic, herný titul Transformers: Fall of Cybertron predviedol nové "behind the scenes" video, opäť sme boli o čosi bližšie k oznámeniu PC verzie Alana Wakea, ohlásil sa Command & Conquer Tiberium Alliances, Duke nám predstavil svoj launch trailer k DLC, informovali sme o aktualizácii 3DMarku 11 a deň zavŕšila taká tuctová novinka, ktorá nestojí ani za reč. No dobre, klameme. Alan Wake sa oficiálne potvrdil na počítačovú platformu!

Nasledujúci deň v prvom rade dal do pozornosti nové módy pre Call of Duty: Modern Warfare 3, nechýbali ani parádne koncept-arty z PS3 exkluzivity Last of Us, pripomenul sa titul Sorcery, nevyhli sme sa ani prvému traileru k hre Command & Conquer Tiberium Alliances, potešila i "character" ukážka z Operation Raccoon City, no a kukli sme sa aj na akčnú stránku hry Alan Wake's American Nightmare.

Piatok pripomenul onlinovku Need For Speed World, potom nasledovalo verbovanie kreatúr na novom videu k FFXIII-2, hovorili sme o vydaní GTA III pre iOS a Androidy, Plants vs. Zombies sa dočkal pomerne slušného a zaujímavého updatu, spoločnosť Electronic Arts zmenila svoj Nasdaq ticker symbol, sci-fi FPSka Syndicate ukázala nové video a prišiel k nám aj výborný trailer k survival adventúre I Am Alive.

Sobota následne dodala trojicu noviniek, nedeľa priniesla dve správy. Prvý víkendový deň začal teaser-obrázkom k novému projektu od Hideo Kojima, pokračoval PVP systémom RTS onlinovky End of Nationskončil pripomenutím hry Twisted Metal. S posledným dňom v týždni sme sa pozreli na survival horor Amy a záverom nás potešilo ďalšie dev diary video k Prototype 2.

Ak ste si nestihli z rôznych príčin prezrieť naše dva články, nájdete ich v príslušnej sekcii rovnako, ako i nové online hry alebo plné hry. A aby sme nezabudli. Navštívte aj našu galériu videí, niečo tam na vás istotne čaká.


Under4
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012