10.12.2001 00:18, Wepman, Komentárov: 0
They Came From Hollywood

They Came From Hollywood

... tak znie názov novo pripravovanej RTS gejmy okorenenej prvkami SIM stratégií od neznámeho vývojárskeho týmu OCTOPUS MOTOR. Námet je vcelku originálny. Ocitáte sa v úlohe obrovskej príšery a vaším cieľom je napáchať stanovené škody mestu, v ktorom sa práve nachádzate a zároveň odolať útokom nepriateľov. A tými sú ľudia :-). Znie to dosť debilne, ja viem, ale to ešte nie je všetko. Skúste čítať ďalej :-)

THEY CAME FROM HOLLYWOOD ... tak znie názov novo pripravovanej RTS gejmy okorenenej prvkami SIM stratégií od neznámeho vývojárskeho týmu OCTOPUS MOTOR, ktorý tvoria len 2 ľudia (ale majú mnohoročné skúsenosti a vraj makajú ako včielky) !!! Námet je vcelku originálny. Ocitáte sa v úlohe obrovskej príšery a vaším cieľom je napáchať stanovené škody mestu, v ktorom sa práve nachádzate a zároveň odolať útokom nepriateľov. A tými sú ľudia :-). Znie to dosť debilne, ja viem, ale to ešte nie je všetko. Skúste čítať ďalej :-)

K dispozícií je 10 rôznych monštier (obrovská chobotnica, robot, kobylka, 52 stôp meriaca ženská, marťanská loď, pavúk, akési chodiace jednooké čudo, mäsožravá rastlina, či dinosaurus :-)), každá má svoje špecifické vlastnosti a potreby na prežitie. Všetky sú prebraté z filmov Harolda Haxtona, ktoré v 50-tych rokoch patrili skôr medzi tie béčkové. Zablbnete si v 6 amerických mestách: SAN FRANCISCO, NEW YORK, WASHINGTON D.C., LOS ANGELES, SEATLE a CHICAGO, pričom každé mesto má charakteristické atrakcie, takže zbúrať Empire State Building v New Yorku, či White House vo Washingtone nebude problém :-). Celá hra je navyše rozdelená do štyroch období, podľa ktorých sa budú meniť aj vaši nepriatelia a ich výzbroj...

20-te roky... obdobie po skončení prvej svetovej vojny plné vynálezov a objavov, jazzu a Einsteina :-). A proti vám chabé nepriateľské jednotky: prvé lietadlá, Zeppeliny, či nedokonalé artilérie. Otravný plyn, výbušniny a samopaly.

V období druhej svetovej vojny v časoch vynájdenia prvých tranzistorov na vás budú útočiť tanky, bombardéry, či prvé stíhačky. Nepriateľ bude mať na vás pripravený napalm, raketové zbrane, či bazooky.

Atómový vek alias obdobie studenej vojny, Elvisa, prvých minisukní, kozmických letov a proti vám špeciálne SWAT jednotky, útočné helikoptéry a lietadlá. Lepšie výbušniny (nitrogen) a jednotky s dobrým pancierovaním.

Posledným obdobím je moderný vek - post nukleárne obdobie plné počítačov, internetu a modernej techniky. Moderné po zuby vyzbrojené tanky, navádzané ničivé rakety, či špičkové stíhačky proti vám. Ľudia na vás budú môcť hodiť neutrónovú bombu alebo len "obyčajnú" atómku.

Z toho je jasné, že postup bude čoraz ťažší. Okrem armády sa v hre vyskytujú aj vedci, ktorí obďaleč sledujú vaše správanie a pokiaľ ich nebudete vraždiť, budú prichádzať na všetky vaše slabé miesta, o ktorých potom povedia armáde. Počas všetkých období sú tu samozrejme civilisti, ktorí pred vami budú veselo utekať, no treba rátať s nebojácnymi policajnými jednotkami a pod...

Priznám sa, že neviem, čo si mám o tejto hre zrovna myslieť, pripadne mi trocha viac svojráznejšia ako je zdravé, takže či si pri hre užijeme kopec prče, alebo to bude len nudné prechádzanie úrovní, to ukáže až čas... Hra je zatiaľ plánovaná na druhý kvartál roku 2002.

Viac screenshotov z hry môžete nájsť na www.screenshot.sk. Enjoy!

They Came From Hollywood

Výrobca: Octopus Motor
Distribútor: zatiaľ žiadny :-)
Typ: RTS
Termín: 2. kvartál 2002 2001

Wepman
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Vychádza na platformy:
Žáner:
Dátum vydania:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012