18.05.2010 18:01, MickTheMage, Komentárov: 0
Tam kam sa človek opäť raz vydal...

Tam kam sa človek opäť raz vydal...

Pred niekoľkými dňami usporiadal Cryptic "Welcome Back Weekend" pre hráčov, ktorí mali zaplatené a hrali prvý mesiac, ale potom už sa k hre nevrátili - z rôznych dôvodov. Hovorím si, prečo to nevyužiť a nevrátiť sa k svojej vesmírnej lodi a dobrodružstvám, ktoré mi tento poskytuje. Alebo inak povedané, je možné, že za tých pár mesiacov sa čosi zmení a Star Trek Online začne naberať na svojom potenciáli, spomínanom už v recenzii hry.
Aby som to zbytočne nenaťahoval, zmenilo sa len veľmi málo, skôr boli pridané kozmetické detaily - popravde nové Special Task Force misie som ani neskúšal a príliš ma nezaujímajú - pokiaľ nemáte správnych spoluhráčov, to skrátka nemá príliš význam. Mimo toho, trochu viac zmyslu nabral jeden druh "prieskumných misií", a to vtedy keď máte pomáhať planétam - konečne máte prehľad, čo sa v ktorom sektore žiada, teda nemusíte ísť do prieskumu naslepo.

Pre masochistov je tu samozrejme aj možnosť zvýšenia obtiažnosti z normálnej - teda takej akú mala hra doteraz na vyššiu. Keby ste náhodou narážali na málo frustrujúcich bojov. Niekedy začínam mať pocit, že som vývoj svojej postavy viedol veľmi zlým smerom, inak si neviem vysvetliť, prečo som bojoval s jedným záverečným "bossom" takmer hodinu. To nemôžem skrátka považovať za úplne normálne. Okrem toho, stále ostáva problém so štruktúrou misií a ich neustále sa opakujúcou náplňou. Preto je dosť pravdepodobné, že ak ma aj v hre nájdete, budem niekde na prieskume, modliac sa aby som nenarazil na bojovú misiu. Zneškodni xy protivníkov je tak neuveriteľne nezábavné, až ma to mrzí, pretože inak bývajú vesmírne strety asi to najlepšie v STO.

Na blbca človek narazí všade, možno aj keď to práve nečaká. Priznajte sa, kto na mňa nahnal armádu protivníkov a potom sa nechal zničiť?! Človek sa snaží vyhnúť zbytočnému boju, pomaly a opatrne obchádza nepriateľsky naladené lode, aby sa mohol sústrediť na boj čakajúci ho v cieľovom mieste, a potom príde nejaký expert, vletí do "letky", ktorú som ja obchádzal a ešte ju naženie ku mne. Keď práve bojujem nie s práve malou skupinkou lodí. Následne sa nechá zničiť a... Áno, krátko na to ho nasledujem, pretože s drvivou presilou sa nedá bojovať ani v tejto hre. Skrátka človek blbec, ako taký. Rád by som podotkol, že cieľom misie nebol boj, ale sken niekoľkých asteroidov, čiže bojovanie bolo bezpredmetné, obzvlášť keď sa mu na niektorých miestach dalo vyhnúť.

Mám ešte dva mesiace k dobru, ale teraz ich rozhodne aktivovať nebudem, jednak nie je dostatok času (a MMO hry sú tým druhom, ktorý ho žerú v množstve väčšom než by sa mne páčilo), a jednak nechám Crypticu ešte čas trochu hru obohatiť a dopracovať (dúfam). Potom sa k hre ešte na chvíľu vrátim. Dovtedy ma pokojne môžete oslovovať pán admirál a kochať sa krásou mojich lodí! ;-)

MickTheMage
viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012