02.12.2009 00:00, DKF, Komentárov: 5
Tipy na darčeky pre mužov od značky Logitech

Tipy na darčeky pre mužov od značky Logitech


Vianoce sa blížia, a preto sme v spolupráci s firmou Logitech prichystali prehľad produktov, ktoré by mohli byť vhodné ako darčeky pre mužské pokolenie.

- Logitech Speaker system: Z520, Z523 

Štyri nové všesmerové a dizajnové reproduktory k počítaču. Na rozdiel od štandardných reproduktorov pre notebooky a PC, ktoré vyžarujú zvuk v jednom smere, štyri nové multimediálne repro sústavy od Logitechu disponujú vďaka všesmerovej akustickej konštrukcii 360-stupňovým dosahom zvuku. Nech už ste kdekoľvek v miestnosti, nezmeškáte ani tón.

Vďaka tomuto systému si môžete užívať hudbu, filmy a hry na akomkoľvek mieste vašej izby. K dispozícii sú dva výkonové varianty vo vyhotovení 2.0 alebo so subwooferom.

Orientačná cena: Z520 – 102,30 EUR s DPH, Z523 – 102,30 EUR s DPH


- Comfort Lapdesk – podložka pod notebook

Na rozdiel od improvizovaných riešení a iných podložiek sa model Comfort Lapdesk vyznačuje štvorvrstvovou konštrukciou zabezpečujúcou odvádzanie tepla. Spodná vrstva je z priedušného materiálu (bežne používaného v atletickom vybavení) a v kombinácii s komorou na odvod vzduchu medzi základňou podložky a jej hornou časťou tieto prvky minimalizujú možnosť prestupu tepla. Navyše – namiesto toho, aby notebook ležal na lone celou plochou, bude sa vďaka vyklenutiu základne dotýkať tela len v štyroch bodoch a vzduch tak môže prúdiť ešte lepšie.

Orientačná cena: 38,80 EUR s DPH


- Logitech Squeezebox Radio – úplná novinka


S prehrávačom Logitech® Squeezebox Radio získate jednoduchosť rádia starého typu a zároveň možnosti internetu, kdekoľvek chcete počúvať hudbu. Na rozdiel od iných komplexných Wi-Fi hudobných systémov sa Squeezebox Radio jednoducho nastavuje. Skrátka ho len zapojíte do zásuvky, zapnete, spojíte sa s vašou domácou sieťou a získate prístup k internetovým rádiám, k vašej osobnej hudobnej zbierke vrátane iTunes Plus DRM-free súborov a k plateným službám, ako je napríklad Last.fm™, Napster a Deezer. Farebný displej prehrávača Squeezebox Radio vám zobrazí obrázok albumu, informácie o nahrávke či stanici, prezentáciu fotografií a ďalšie.

Orientačná cena: 179 EUR s DPH


- Logitech Rechargable Speakers S315i – reproduktory pod iPod

Logitech Rechargable Speaker S315i – reproduktory, ktoré vydržia na jedno nabitie až 20 hodín prevádzky. Navyše na rozdiel od ostatných reproduktorov pre iPod umožňuje prehrávať hudbu, kým je iPod zapojený do nabíjačky a dobíja sa. Má elegantný tenký dizajn (tenší ako 5 cm) a vďaka odolným kovovým mriežkam odolá aj častému noseniu v kufri alebo ruksaku. 

Orientačná cena: 99 EUR s DPH



- Bezdrôtová gitara a bezdrôtová bicia súprava na hru Guitar Hero


Bezdrôtová gitara a bezdrôtová bicia súprava pre neprekonateľný muzikantský zážitok pri hraní hry Guitar Hero. Bicia súprava obsahuje tri bubny so zapustenými ráfmi a dva činely. Každú časť súpravy ľahko upravíte tak, aby ste na ne optimálne dosiahli. S dvoma ceruzkovými batériami môžete  bubnovať až 50 hodín. Gitara má telo z jedného kusa dreva, javorový krk, palisandrový hmatník a kovové pražce. Na krku gitary nájdete tiché tlačidlá a „slider“ – dotykom ovládanú plochu. Jamovať môžete až 10 metrov od hernej konzoly.

My sme si na gitaru od Logitech posvietili, a tak si teraz môžete prečítať dojmy z hrania, ktoré napísal "JC": Bezdrôtová gitara od Logitechu pôsobí dojmom skutočnej gitary – jediné čo chýba sú struny. Ako je možné vidieť na fotkách v galérii k článku, gitara je robustnejšia (nehovoriac o jej váhe) v porovnaní s oficiálnou GH4 gitarou. Samotný zážitok z hrania môže byť počas prvých pesničiek trošku rozpačitý, predsa len, je nutné si na nový nástroj zvyknúť. Okrem spomínanej väčšej váhy sú totiž jednotlivé tlačítka ďalej od seba - aj keď jednotlivé medzery sú väčšie iba o cca 2 mm, ale zo začiatku je to cítiť. Druhým rozdielom je lepšie spravené „brnkátko“, ktoré reaguje rýchlejšie ako v prípade GH4 gitary. Vo výsledku teda nóbl gitara od Logitechu ponúka profesionálnejší herný zážitok na pohľad (táto gitara už nevyzerá ako plastová hračka pre 5 ročné deti) aj z hľadiska hrateľnosti. Ako som už spomínal, začiatky (prvé 2 – 3 pesničky) môžu niekomu robiť problémy, ale potom sa už bude gitara púšťať z rúk veľmi ťažko.    

Orientačná cena: gitara 264 EUR s DPH, bicie 264 EUR s DPH


- Logitech Performance Mouse MX a Logitech Anywhere Mouse MX
 
Tieto myši sú vybavené debutujúcou revolučnou technológiou Logitech Darkfield Laser Tracking, ktorá ako jediná snímacia technológia na trhu umožňuje snímať pohyb na extrémne hladkých alebo priehľadných povrchoch – ako sú nalakované dosky stolov alebo sklo. Doteraz žiadne myši neboli schopné bezproblémovo pracovať na sklenenom stole. Performance Mouse MX je určená k PC a Anywhere Mouse MX k notebooku.

Orientačná cena: Performance Mouse MX  126 EUR s DPH
                                         Anywhere Mouse MX  99 EUR s DPH

Na budúce sa zasa pozrieme na darčeky pre nežnejšie pohlavie.


DKF
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 8 / 10
(Hodnotení: 1)

Diskusia
Duri 02. 12. 2009 06:27
DanKanFan RE: 02. 12. 2009 11:10
JC RE: 02. 12. 2009 13:19
Duri RE: RE: 02. 12. 2009 14:45
JC RE: RE: RE: 02. 12. 2009 15:21
Pridať komentár Čítať celú diskusiu
Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012