05.07.2001 00:13, Vampire Slayer, Komentárov: 0
Seraphim

Seraphim

Pred dávnymi rokmi sa v nebi rozliala hrôza. Anjeli vstúpili do vojny s nebeským kráľovstvom. Najslávnejšími z anjelov boli Serafíni, ktorí zastávali najvyššie funkcie ako kapitáni, generáli a hrdinovia vojen. Po nekonečnom boji, ktorý zruinoval Boží príbytok, boli rebeli „zrazení” k smrteľníkom. Ako padali k Zemi vedeli, že sú prekliati, odteraz mali žiť ako ľudia, ktorí už nikdy nebudú ovenčení slávou a krásou

Pred dávnymi rokmi sa v nebi rozliala hrôza. Anjeli vstúpili do vojny s nebeským kráľovstvom. Najslávnejšími z anjelov boli Serafíni, ktorí zastávali najvyššie funkcie ako kapitáni, generáli a hrdinovia vojen. Po nekonečnom boji, ktorý zruinoval Boží príbytok, boli rebeli „zrazení” k smrteľníkom. Ako padali k Zemi vedeli, že sú prekliati, odteraz mali žiť ako ľudia, ktorí už nikdy nebudú ovenčení slávou a krásou, čo im niekedy patrila. Už nikdy nebudú môcť robiť zázraky a všetko to, čo k ich profesii patrilo. Ako znamenie, ktoré označovalo vzopretie proti Bohu bol Lanth, kameň, ktorý sa objavil na hrudi rebela, aby väznil jeho dušu. Všetko toto riadi Demiurge, bol to on kto zjednotil rebelov a prinútil ich zahájiť vojnu proti svojim bratom a bol to on, ktorý bol na Zem zrazený ako prvý. Teraz vo svojom sebeckom úsilí nájsť cestu späť do neba, manipuluje klany aby bojovali proti sebe.

Padnutí sa rozčlenili do troch skupín :

Anjeli, ktorí mali v sebe stále hnev a zlo sa zaradili k Démonom (kožené krídla). Tí, ktorí prosili nebesá o odpustenie sa stali tzv. Angels s vtáčimi krídlami. Posledný klan sa skladá s tých, ktorí prijali trest, čím sa zmenili na FEY – hmyzie krídla.
Démoni sú vynikájuci v súbojoch zameraných na „full kontakt.” Anjeli majú vrodený let, vzdušné súboje a všetko, čo s tým súvisí Táto „hmyzia rasa” má ďalšie vynikajúcu schopnosť – sú majstri v mágií.
Démoni, proti klad Angels sú milovníkmi utrpenia,vojen a snažia sa ľudstvo ovládať terorom a strachom. Klan Anjelov sa snaží byť dobrý, no sú schopní obetovať aj nevinných pre absolútne skonanie Démonov. Fey klan, ktorý prijal Zem, ako svoju vlasť je odhodlaný zo všetkých síl ochrániť ľudstvo pred týmito dvoma agresormi.

Takto sa bude začínať dej novej RPG akcie od Valkyrie. Valkyrie, firma známa svojim RPG Septerra Core zase chce ukázať svoje kvality v podobe Anjelsko-Diablovsko-Zmutovanej hry s názvom Seraphim. Valkyrie nasadili do Seraphima ten istý tím ako do Septerra Core – Cathi Curtová (produkcia), Alisa Koberová (grafik), Brian “BMAN” Babendererde (vedúci programu), Jarod Pranno (dizajnér), Jim Wiesz (engine).

Brian “BMAN” Babendererde „Seraphim sa odohráva vo fantasy svete, prešpikovaného bohmi, smrteľníkmi s kombináciou mágie a strojov. Na začiatku hrania si hráč bude musieť vybrať pohlavie a klan, za ktorý chce bojovať, ďalej bude následovať výber tvárí, brnenia, zbraní a predmetov. Ako uskutoční tieto nevyhnutné veci, prichádza na scénu investovanie bodov do rôznych atribútov (lietanie, sila ...). Po creatnutí postavy môže jednotlivec začať hru. Samozrejme hráč nebude bojovať len za pomoci svojej fyzickej sily. Je síce pravda, že Nebesá rebelom odvrhli všetku psychickú silu (mannu), no zistili, že smrteľníci sa im začínajú klanať a modliť sa. Táto sila ináč nazývaná Chant od stvorení z mäsa a kostí nahrádzala stratenú mannu. Celý dej hry sa teda zakladá na bitky klanov medzi sebov pre získanie, čo najviac sily pochádzajúcej z modlitieb.”

Hlavným aspektom hry sú strety klanov proti sebe, no, čo by to bolo za anjelov ak by nevedeli lietať, to prakticky znamená, že súboje sa nebudú odohrávať len na Zemi, ale aj vo vzduchu v štýle dogfightu. Realtime boje budú podobné štýlu Quake. Bude možnosť kombinácie napríklad mixovanie strafovania vo vzduchu s presným magickým útokom zo Zeme atď. Pekným spestrením bude pridanie bojových vozidiel, strojov, k väčšiemu masakru ako za pomoci nejakého ohňivého lúča.

Dej celej hry má podľa BMANa „byť úplne nelineárny, pretkaný zvratmi a obohatený subjektom, ktorý umožnuje pokračovať v hre aj keď sa niečo nepodarilo – príklad, nepodarí sa Vám splniť úlohu na obsadenie istej veže, dej bude pokračovať ďalej, ale inou cestou ako kebyže tú vežu získate.

Celá hra je zasadená do Unreal enginu, ktorý Nám poskytuje všetko, čo potrebujeme, stačí ho len skrášliť a pridať zložky vhodné do našej hry.” Ako ste si už asi všimli z okolitých screenshotov, príbeh sa bude odohrávať v obrovských prírodných priestranstvách, mestách, pobrežiach a podobne.

Nakoniec treba ešte podotknúť, že svoj charakter v single móde budete môcť použiť aj v multiplayeri. Okrem klasických módov ako king of the hill, capture the flag sa naskytne možnosť odskúšať originálne módy ako gather the lanuth (zbieranie Lanuth kameňov), alebo súboj dokonalejšieho príslušníka klanu proti 3-4 slabším.

Okrem Requiema, trilógie Blair Witch, Vampire The Masquerade, Clive Barker´s Undying a ostatných nám v roku 2002 pribudne ďaľšia mysteriózna hra, na ktorú sa veľmi teším, lebo hry na túto tému sú pre mňa niečo ako dosť silno nabitý magnet.

Seraphim

Výrobca: Valkyrie Studios
Distributor: nie (zatiaľ)
Odporúčaná konfigurácia: P-II 266 MHz 64 MB RAM 600 MB HDD
3D karta: ano
Multiplayer: ano
Typ: Akčná s RPG prvkami
Termín: Január/Leden 2002
Verdikt:

Súboje medzi Diablami a Anjelmi pod Unreal kabátom, hmmm ...


Vampire Slayer
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Vychádza na platformy:
Žáner:
Dátum vydania:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012