VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

Výrobca: UbiSoft
Žáner: Akčné
Platforma: XBOX 360
Jazyk: anglicky
Dostupnosť tovaru: do 7 dní

Akčná adventúra na motíve ninja bojovníkov, ktorá sa odohráva v rovnakom prostredí ako film, čo znamená v temnom New Yorku, v ktorom striehne prítomnosť celej rady nepriateľov a podivných príšerok, ktoré určite nepochádzajú zo zeme. Ku všetkému sa ešte štvorica ninjákov stretáva s osobnými problémami. Je tak na Leonardovi a pani Trískovej, aby zase dali celú partiu dohromady a tím zachránili pokoj a mier v New Yorku.

Hra ponúka štyri hrateľné postavy, ktoré budete v priebehu hlavnej kampane môcť ovládať Leonarda, Raphaela, Donatella i Michelangela. Teraz snáď treba pripomenúť, že boj s každou postavou je trošku iný kvôli unikátnym zbraniam i bojovému štýlu. Okrem intenzívnych súbojov však na vás čaká i solídna dávka urbanistickej akrobacie, pri prekonávaní prekážok v modernej džungli, ktorou New York je.

Okrem obyčajných nepriateľov v priebehu dobrodružstva narazíte i na celú radu bossákov, s nimi si to budete môcť "povedať" z očí do očí pri použití tímových pohybov, s ich pomocou budú korytnačky schopné prekonať i tie prekážky, ktoré by jednotlivci zastavili.