VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Konzoly / Xbox 360

Joystick Saitek Aviator

Joystick Saitek Aviator

Výrobca: Saitek
Kategória: Ovládače
Platforma: Xbox 360
Jazyk: český manuál
Dostupnosť tovaru: do 6 dní

Tento joystick je špeciálne určený pre simuláciu letu a pre akčné hry. Joystick má vojenské prevedenie a je možné ho ovládať oboma rukami. Všetky jeho tlačidlá môžete naprogramovať a priradiť im ľubovoľnú funkciu.

Najväčšiu výhodou joysticku sú 2 škrtiace klapky pre ovládanie výkonu motoru. Klapky môžu byť buď spojené (pre jednomotorové lietadlá) alebo ich môžete stiskom zo strany rozdeliť a používať každú zvlášť a tím ovládať výkon 2 motorov.

Na základni sú umiestnené ďalšie 4 páčky, ktoré sa dajú posúvať hore a dole a tím fungujú ako 8 tlačidiel (prepínače sa vracajú do strednej polohy). Uprostred základne je 3polohový volič herného režimu. Pre každý režim si môžete inak naprogramovať tlačidlá a používať iný režim pre vzlet lietadla a iný pre samostatný let alebo bojovú akciu.

Samostatný joystick používa jednopružinový mechanizmus a je možné využiť i "twist" efekt (joystick krútite v ruke doľava alebo doprava) buď pre natáčanie kormidla alebo napríklad pre pohyb hore a dole.

V hornej časti joysticku je umiestnené tlačidlo rýchleho spúšťača a ďalšie veľké tlačidlo. Pod ochranným krytom sa skrýva tlačidlo pre odpálenie rakety. Ochranný kryt môžete odmontovať alebo presunúť na opačnú stranu (pre ľavákov). okrem tlačidiel je tu ešte aj 8 smerný klobúčik.

Hlavné rysy :
- Vojenský vzhľad
- joystick vhodný pre ovládanie ako pravou ako aj ľavou rukou
- ochrannú klapku streľby je možné presunúť na druhú stranu
- 2 škrtiace klapky
- 4 dvojpolohové programovateľné tlačidlá (ovládanie hore a dole)
- Prostredný 3 polohový prepínač na výber herných módov (napr. vzlet, let, pristávanie)
- Funkcie 3D Twist.
- 8 smerný klobúčik
- Spúšťač rýchleho strieľania. Spúšťač rakiet

Galéria k tovaru