VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PS3 / FPS

Call of Duty: Black Ops 2

Call of Duty: Black Ops 2

Výrobca: Activision
Žáner: FPS
Platforma: PS3
Jazyk: Anglický jazyk
Dostupnosť tovaru: na sklade

Vráťte sa za nepriateľské línie v Call of Duty: Black Ops 2!

Call of Duty: Black Ops 2 je nasledovníkom veľmi úspešného a oceňovaného titulu CoD: Black Ops. So zameraním na stealth a tajné misiie sľubuje Black Ops 2 ešte viac akcie s neustále sa zvyšujúcou úrovňou pre ešte lepší Call of Duty zážitok.

Cod: Black Ops 2 vás vyšle na novú tajnú a nebezpečnú misiu. Súčasné svetové nepokoje pripravili pôdu pre vytvorenie globálneho konfliktu, ktorý naplno prepukol v roku 2025. Zbraňami v bitkách novej studenej vojny sa okrem klasickej výzbroje stala elektronika i robotické zariadenia, ktoré významne menia bojovú taktiku. Kampaň vás prevedie misiami od rokov osemdesiatych až po rok 2025. Nahliadnete v nich na rôzne miesta sveta a každá z misií si vyžiada individuálny taktický prístup závislý od výzbroje v danej dobe.

Call of Duty: Black Ops 2 sa môže pochváliť vylepšenou grafiku, čo z nej robí vizuálne najohromujúcejšiu hru v celej sérii CoD. Dejiskom už nie je studená vojna, ale blízka budúcnosť, 21. storočie, kde sa technológie a zbrane zlúčili a zrodil sa nový spôsob vedenia vojny.

Režim pre jedného hráča obsahuje rozvetvujúcu sa kampaň, ktorá je založená na rozhodnutiach, ktoré urobíte, čo Vám dáva viac príležitostí znovu odohrať svoje misie s rôznymi rozhodnutiami pre rôzne výsledky. Multiplayerové režimy su rovnaké, avšak podstatne vylepšené.