VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / RPG

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov

Zaklínač 2: Vrahovia kráľov

Výrobca: CD Projekt
Žáner: RPG
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický jazyk, české titulky
Dostupnosť tovaru: na sklade

Druhý diel ságy o Zaklínačovi Geraltovi z Rivie predstavuje strhujúci a premyslený príbeh, ktorý definuje nové štandardy pre rozprávanie hier s nelineárnym dejom. Hra okrem epického príbehu ponúka aj originálny brutálny bojový systém, ktorý spája taktické prvky s dynamickou akciou v jedinečný celok. Nový, moderný herný engine umožňujúci ako nádherné vizuálne spracovanie, tak sofistikované herné mechanizmy, necháva hráčov nahliadnuť do nejživšieho a najreálnejšieho sveta, ktorý bol kedy pre RPG stvorený.

Dychberúci príbeh, dynamický bojový systém, nádherná grafika a všetko to ostatné, čo robilo z pôvodného Zaklínača tak skvelú hru, je teraz ešte umocnené modernejšou a prepracovanejšou technológiou. Po tom, čo napomohol potlačeniu vzbury iniciovanej Rádom horiacej ruže a zachránil Foltestovi život, sa Geralt stáva ústrednou postavou politických nepokojov v kráľovstve Temerie. Geralt stále chráni kráľa a pomáha mu v jeho snahách priniesť do ríše mier.

Posledná výspa Radu padá do rúk kráľovskej armády. Povstalcom ostáva už len jediná pevnosť v podobe hradu barónky La Valettovej, ktorá prehlásila svoje panstvo za nezávislé. Od pokusu o vraždu kráľa, ku ktorému prišlo po príjazde jeho vojsk k branám barónkinej tvrze behom príprav na finálnu bitku, uplynul jeden mesiac. Medzitým sa Geralt, ktorý sa musí venovať Foltestovy, nemohol zaoberať svojou osobnou úlohou: Odhaliť, kto je tajomným zabijakom, tak podobný zaklínačom, ktorý stojí za pokusom o kráľovu vraždu. Rozlúštenie tejto záhady by prinieslo odpovede na mnohé otázky.

Galéria k tovaru