VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / RPG

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Výrobca: Electronis Arts
Žáner: RPG
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický jazyk
Dostupnosť tovaru: na sklade

Nechajte sa zlákať akčnou RPG v otvorenom, pohlcujúcom svete, bohatom na množstvo udalostí a prekvapení. Kingdoms of Amalur: Reckoning vás pozýva do sveta s históriou desiatich tisícov rokov, vytvoreného svetoznámym autorom R.A. Salvatorem. Živý, otvorený svet plný mágie, uchvacujúcich scenérií a nebezpečenstva, vám umožní vychutnať si silný príbeh, ktorého tvorcom budú vaše činy. 

Hra dizajnovaná špecialistom na RPG Kenom Rolstonom ponúka bezprecedentný slobodný výber vo svete takmer nekonečných možností.

Reckoning kombinuje intenzívne akčné boje s rozsiahlym prieskumom prostredia, expanzívny vývoj a prispôsobenie postavy a pôsobivú výpravu v mimoriadne detailnom fantazijnom svete. Vaše putovanie začína, keď dostanete druhú šancu na život, ovládajúc nové kúzla schopné zmeniť osud Amaluru. Vrhnutý do brutálnej vojny medzi niekoľkými rasami, frakciami a alianciami, musíte zistiť tajomstvo vašej nesmrteľnosti a poraziť zlo, ktoré hrozí pohltiť svet.

Vytvorte si svoj vlastný unikátny bojový štýl výberom z deviatich rôznych tried melee zbraní a desiatok ničivých kúziel v jedinečnom akčnom magickom bojovom systéme Reckoning . Zničte svojich nepriateľov v grandióznych bojových scénach vyznačujúcich sa brutálnymi Fateshift zakončujúcimi údermi, ktoré nanovo definujú drsný RPG boj.
  • Vydajte sa na cestu cez 60 hodín strhujúceho deja, rôzne vedľajšie úlohy a otvorený svet na preskúmanie od RPG guru Kena Rolstona, umeleckého riaditeľa Mareka Nelsona a hlavného dizajnéra Iana Fraziera.
  • Reckoning sa odohráva vo svete Kráľovstva Amalur a jeho 10 000 rokov hlbokej fikcie vytvorenej R.A. Salvatorem, autorom New York Times.
  • Ožívajúc pod vedením známeho Spider-Man autora Todda McFarlanea, tvorcu Spawna a zakladateľa spoločnosti Image Comics, Vám Reckoning prináša intenzívny akčný boj, hordy príšerných nepriateľov a krásne realizovanú fantasy grafiku.
  • Vytvorte si svoju postavu pomoocou desiatok unikátnych zručností a schopností a ďalej ju prispôsobujte, nakoľko revolučný nový systém Destiny odomyká úplne nové osudy podľa toho, ako sa rozhodnete hrať. Milióny kombinácií zbraní a brnení umožňujú vytvoriť postavu, ktorá vyzerá a hrá tak, ako ste si to vždy priali.
  • Galéria k tovaru